Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελαφρώς αυξημένες οι πιθανότητες για “ισχυρούς” στον 3ο προκριματικό

Ελαφρώς αυξημένες οι πιθανότητες για “ισχυρούς” στον 3ο προκριματικό


Αρκετά νωρίς είναι για τα σενάρια που φέρνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ είτε στους ισχυρούς, είτε στους αδύναμους του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, με μια πρόχειρη όμως μελέτη, αντιλαμβάνεται κάποιος πως οι πράσινοι, έχουν φέτος αυξημένες πιθανότητες για να βρίσκονται στους ισχυρούς του 3ου προκριματικού γύρου.

Η ομάδα μας για πρώτη φορά έχει συντελεστή πάνω από 10 μονάδες (10.366), αποτέλεσμα των επιτυχιών των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια αλλά και των βαθμών που πήρε η ίδια με τις δύο νίκες επί Ντεν Χάαγκ και Σάλτσμπουργκ στη Λευκωσία το 2011. Οι πράσινοι με την βαθμολογία που έχουν αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά βρίσκονται στη θέση 150, 15 θέσεις πάνω από την περσινή τους (165) και 37 από την προπέρσινη (187).

Οι τριφυλλοφόροι όταν κλειδώσουν την Ευρώπη φέτος, θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους από τον 2ο προκριματικό ως ισχυροί, και η βελτίωση στο συντελεστή, τους κάνει να αισιοδοξούν πως μπορούν να είναι στους δυνατούς και στον επόμενο γύρο. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι η ομάδα μας, με βαθμολογία 9.099, ήταν η 2η “αδύνατη” ομάδα.