Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για το ντέρμπι!

Η αποστολή για το ντέρμπι!

gmi_6478


Τους 18 παίκτες που θα χαλάσουν το πάρτι του αιώνιου αντίπαλου και θα σφραγίσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανακοίνωσε ο Τόνι Σαβέφσκι. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή των πράσινων που ολοκλήρωσαν με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το αυριανό (18:00) μεγάλο παιχνίδι στο ΓΣΠ.

“Για εμάς  είναι μεγάλη υποχρέωση και μεγάλη ανάγκη να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και είναι επικίνδυνο παιχνίδι, οι άλλοι τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους και θα είναι πιο άνετοι. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε καλά και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το θέμα έξοδος στην Ευρώπη”, δήλωσε την Πέμπτη ο κόουτς που δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του αυτή τη βδομάδα, ώστε να πετύχουν αυτό που όλοι ευχόμαστε. Στο σημερινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στην τακτική και στις στατικές φάσεις.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, στο ξενοδοχείο το τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε τους: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή.