Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέληση, πάθος και ποιότητα!

Θέληση, πάθος και ποιότητα!

ns011412


Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Αυτούς που το λέει η ψυχή τους, που βγάζουν στα ντέρμπι όλο τους το πάθος και όταν η μπάλα καίει δεν κρύβονται, τη ζητάνε! Δόξα το Θεό, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπόλικους τέτοιους και οι πράσινοι μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι για την έκβαση του αυριανού ματς χωρίς αύριο.

Θέληση και πάθος. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που θα παρατάξουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια προσπάθεια τιτάνια, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και κανείς στο Γέρι δεν είναι διατεθιμένος να πετάξει όλα αυτά στον κάλαθο των αχρήστων. Περιμένουμε πως το μάτι των ποδοσφαιριστών της βασίλισσας θα γυαλίζει από το 1 μέχρι το 90. Θα επιβληθούν τακτικά αλλά και ψυχολογικά στον αντίπαλο και θα κάνουν το παιχνίδι τους.

Από κει και πέρα στηρίζουμε πολλά και στην ποιότητα. Ναι απουσιάζουν παικταράδες, έχουμε όμως κι άλλους τέτοιους που θα παίξουν. Ο αρχηγός Λεάντρο θα ηγηθεί της προσπάθειας, ο κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα Δημήτρης Χριστοφή θα ταλαιπωρήσει όποιον βρει μπροστά του, ο Σοάρες θα στήσει τοίχος στα χαφ, ο Μορέιρα θα κατεβάσει τα ρολά και ο Άλβες θα καρφώσει τις ευκαιρίες που θα βρει! Κι αυτοί είναι μόνο οι μισοί! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη και θα το δείξει!