Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μακάρι να έμεναν όλοι!

Μακάρι να έμεναν όλοι!

 


img_1209

Βλέποντας την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που έδωσε το πολύ 50% των δυνάμεων της και ξεκούρασε παίκτες, σε κάποια στιγμή να κρύβει τη μπάλα (θυμηθείτε απλά το συνδυασμό Ασσίς-Άλβες που οδήγησε στο τετ α τετ του Νούνο), σκεφτήκαμε πως είναι η πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες ίσως, που δεν ονειρευόμαστε μεταγραφές, ονειρευόμαστε να μείνουν αυτοί οι παίκτες στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δεν αναφερόμαστε μόνο στο Νούνο και τον Αντρέ που φέραμε πιο πάνω σαν παράδειγμα, αλλά σε όλο σχεδόν το ρόστερ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εξαιρετικό ρόστερ, μεγάλους παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες και λογικό είναι, να τους θέλουμε να μείνουν. Να θέλουμε να αποτελέσουν τον κορμό, πάνω στον οποίο με λίγες προσθήκες, θα κτιστεί η καλύτερη ΟΜΟΝΟΙΑ που έχουμε δει.

Την ίδια επιθυμία με μας, έχουν ασφαλώς διοίκηση και Σαβέφσκι. Το καλοκαίρι θα δείξει σε πόσο μεγάλο βαθμό είναι αυτό εφικτό, μιας και υπάρχουν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν (Λεάντρο, Σπούγκιν, Μαργκάσα, Αγκουϊάρ, Φρέντι, Αλαμπί) και παίκτες για τους οποίους θεωρείται δεδομένο πως θα έρθουν προτάσεις (Εφραίμ, Χριστοφή, Άλβες ίσως άλλοι 1-2). Η διοίκηση έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει σε αυτό το θέμα, αφού επιδιώκει να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ, χωρίς να αποδυναμώσει ποιοτικά την ομάδα. Το βέβαιο είναι πως η εκστρατεία και η αγάπη του κόσμου, έχει ενισχύσει τη θέση της, αφού οι παίκτες νιώθουν πως βρίσκονται σε μια ομάδα που τους θέλουν πολύ. Αν καταφέρουν να δοθούν και κάποιες εγγυήσεις για το οικονομικό, ίσως να έχουμε ακόμα και παραμονές εκπλήξεις! Όλα αυτά βέβαια, μετά την οριστικοποίηση της εξόδου στην Ευρώπη.