Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με ακόμα μεγαλύτερη πυγμή

Με ακόμα μεγαλύτερη πυγμή

gmi_6609


Είμαστε η καλύτερη ομάδα από τις δύο. Και είμαστε επίσης αυτή με τα μεγαλύτερα κίνητρα. Ο αιώνιος θέλει να κάνει φιέστα, η Ε.Δ. θέλει να φροντίσει πως η δεύτερη θέση θα είναι υπό διεκδίκηση και την τελευταία αγωνιστική. Το τι θέλουν αυτοί όμως, περνάει σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που στο παιχνίδι συμμετέχει η φετινή καταπληκτική ΟΜΟΝΟΙΑ του Σαβέφσκι.

Ο ορισμός του δήμιου, πρέπει απλά να μας πεισμώσει περισσότερο. Όσο ήταν  να ασχοληθούμε μαζί του, ασχοληθήκαμε, τώρα πάμε να τους πατήσουμε όλους στο λαιμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο και να δείξει πόσο πολύ θέλει τους τρεις βαθμούς. Να δείξει από την αρχή πως είναι το απόλυτο αφεντικό και ότι δεν δέχεται να χάσει, ακόμα κι αν ο αντίπαλος βάλει ξανά γκολ από τη μέση της Βόρειας κερκίδας.

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Είμαστε η ομάδα που στα τελευταία 2 παιχνίδια με τις δυο άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού, έχει πετύχει 7 γκολ και δέχθηκε 0. Θέλουμε πολύ το τρίποντο, έτσι πεισμώνουμε, φτιαχνόμαστε και πάμε να φωνάξουμε πως όποιος μπει (ανήθικα) στο δρόμο μας, θα υποφέρει…