Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με την ίδια θέληση, την ίδια διάθεση

Με την ίδια θέληση, την ίδια διάθεση

ns018475


Από το πρώτο δευτερόλεπτο που οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βγήκαν έξω για προθέρμανση στο προηγούμενο αιώνιο ντέρμπι, όπως και στις 4άρες επί της Ανόρθωσης, όλοι στο γήπεδο ήξεραν πως οι πράσινοι δεν έχαναν με τίποτα! Το έβλεπες στο πρόσωπο τους, το έβλεπες στη διάθεση τους πως μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και να αποδείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο νησί.

Εκείνη τη διάθεση, εκείνη τη θέληση θέλουμε να δούμε και τη Κυριακή! Παίκτες κομμάντο, παίκτες που να μην δέχονται για κανένα λόγο να χάσουν! Στο τελευταίο αιώνιο ντέρμπι, απολαύσαμε τον τρόπο με τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της και ελπίζουμε πως θα το δούμε ξανά!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ ισχυρά κίνητρα να θέλει το παιχνίδι. Θα κλειδώσει καταρχάς την Ευρώπη, με τα έσοδα σε μια τέτοια περίπτωση να αγγίζουν ή ακόμα και να ξεπερνούν το εκατομμύριο! Θα αποδείξει επίσης ξανά πως πρωταθλήτρια θα έπρεπε να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ! Και θα διευρύνει το αήττητο σερί της ομάδας κόντρα στο Αποέλ στα 5 παιχνίδια.