Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη για να τελειώνουμε

Νίκη για να τελειώνουμε

sak_5894


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πραγματοποιήσει ένα φανταστικό δεύτερο γύρο και μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στα πλέι οφ. Παρά την ονειρική πορεία της όμως, δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Βρίσκεται μεν σε θέση ισχύος έναντι της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ που ακολουθούν, μόνο άνετα όμως δεν μπορεί να αισθάνεται από τη στιγμή που η διαφορά είναι ανατρέψιμη.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει το Αποέλ, αποβάλλει ένα μεγάλο μερίδιο της πίεσης, αφού θα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τη τρίτη θέση. Κι αυτό γιατί Ανόρθωση και ΑΕΚ θα παίζουν την ίδια ώρα μεταξύ τους και με δεδομένο ότι είναι 2 και 1 βαθμό αντίστοιχα πιο πίσω, οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα φέρει τουλάχιστον τη μια βαθμολογικά πιο κάτω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως η ομάδα μας έχει το πάνω χέρι στην όλη υπόθεση.

Ακόμα και αν χάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ βέβαια, με νίκη την τελευταία αγωνιστική και πάλι θα έχει βγει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει φυσικά να εφησυχάσουμε για το λόγο αυτό, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να ξεγνοιάζουμε από αυτή τη βδομάδα. Και καλύτερη ομάδα έχουμε άλλωστε και πιο σημαντικά κίνητρα.