Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να παίξει τουλάχιστον 6 παιχνίδια

Να παίξει τουλάχιστον 6 παιχνίδια


Στόχος και όνειρο όλων μας, είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ευρωπαϊκό όμιλο. Επειδή όμως οι προπονητές λένε πολλές φορές να πάρουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα, θα κάνουμε το ίδιο. Θέτουμε όμως σαν ελάχιστο στόχο, την παρουσία μας στα πλέι οφ του Europa League. Να εξασφαλίσουμε δηλαδή πως θα παίξουμε τουλάχιστον 6 παιχνίδια στην Ευρώπη.

Λοιπόν για το δεύτερο προκριματικό δεν το συζητάμε καν, πρέπει να αποτελέσει ένα πρώτο ξεμούδιασμα, χωρίς να υποτιμάμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στον τρίτο, είναι πιθανόν ο αντίπαλος μας να είναι καλύτερος, όλες οι ενδείξει όμως λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι και πάλι στους δυνατούς, άρα επιβάλλεται να περάσουμε. Τώρα στον τέταρτο προκριματικό, θα πάμε ως αδύνατοι, αλίμονο όμως αν κληρωθούμε με ομάδες επιπέδου Ερυθρού Αστέρα και Σάλτζμπουργκ και δεν κάνουμε αυτή τη φορά την υπέρβαση!

Είναι για αυτό που επαναλαμβάνουμε συνεχώς την ανάγκη να παραμείνει ο κορμός. Βρήκαμε άσσο μετά από χρόνια, βρήκαμε χημεία μετά από χρόνια και με αυτά κάνεις υπερβάσεις! Με αυτά κρατάς τον κόσμο κοντά στην ομάδα και σίγουρα δεν θα έλεγε κανείς όχι σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ 3 φορές, που θα φέρει έσοδα σε μια περίοδο νεκρή!