Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι μεγάλες ομάδες, ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα!

Οι μεγάλες ομάδες, ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα!

img_6111


“Φέτος θα τα καταφέρουμε, θα μπούμε στους ομίλους.”, μονολογούσαν φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για να συμπληρώσουν “φέτος έχουμε τερματοφύλακα με..βαρίδια”.  Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι κι άλλα πράγματα για να τα καταφέρεις στην Ευρώπη, είναι όμως γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα!

Εμείς τον ψάχναμε από δω, τον ψάχναμε από κει, τελικά μας ήρθε σχεδόν από σπόντα. Ο Ζοσέ Μορέιρα, είναι ένα σπουδαίο όνομα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, κόντεψε όμως να εξαφανιστεί αφού ήταν 8 μήνες σε απραξία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (ελλείψη ρευστού) πήρε το ρίσκο, τον έντυσε στα πράσινα και…ησύχασε αφού ο Πορτογάλος εμπνέει εμπιστοσύνη! Μέσα σε χρόνο ρεκόρ, κατάφερε με τις εμφανίσεις του, αλλά και την τρέλα που κουβαλά, να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Το απολαμβάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του χρόνου, περιμένουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Ζοσέ Μορέιρα έχει ανανεωθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο ποδόσφαιρο (και ειδικά αυτή τη χρονιά) τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ελπίζουμε όμως πως δεν θα προκύψει οποιαδήποτε απρόοπτη εξέλιξη και θα είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας μας για πολλά ακόμα χρόνια.