Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για Χάιφα και Χριστοφή

Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για Χάιφα και Χριστοφή


Νεότερη ενημέρωση (19:43):

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος της Μακάμπι Χάιφα για τον Δημήτρη Χριστοφή και επαφές με την ομάδα μας, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους πράσινους και την πλευρά του παίκτη.

Σε μέσο της γειτονικής χώρας αναφέρεται πως η Χάιφα ήρθε σε επικοινωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ ζητώντας πληροφορίες για την κατάσταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο, γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ούτε ήρθε πρόταση για κανένα και χαρακτηρίζουν αβάσιμα τα δημοσιεύματα.

——————————–

Νωρίτερα (19:12):

Σύμφωνα με την Αθλητική ιστοσελίδα της Walla  στο Ισραήλ, ο Δημήτρης Χριστοφή βρίσκεται στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα. Η παραλιακή ομάδα αναζητεί ακραίο επιθετικό και εξετάζει την περίπτωση του Κύπριου διεθνή, ο οποίος κάνει φέτος την καλύτερη του σεζόν με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα της Χάιφα προσθέτεται στην μακρά λίστα με τους μνηστήρες του Τζίμη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ανθρώποι του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να μάθουν όλες τις πληροφορίες για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του φετινού πρωταθλήματος και γνωρίζουν πως διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας, και για να προχωρήσει οτιδήποτε, θα πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά το τριφύλλι.