Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερφά η πρώτη μεταγραφή;

Σερφά η πρώτη μεταγραφή;


Ο Σοφιάν Σερφά, έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Πανθρακικό, και σύντομα, θα επανενταχθεί στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως γνωστόν, διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους για άλλα 2 χρόνια και δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να βάλει ξανά το τριφύλλι στο στήθος. Οι πληροφορίες λένε ότι επιστρέφει για να μείνει, μένει να δούμε αν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο, ή αν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή, έστω εσωτερική για την ομάδα μας.

Τα δεδομένα στη περίπτωση του Γαλλοαλγερινού είναι μάλλον ξεκάθαρα στη πλειοψηφία τους: 1) στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει. 2) υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ των δυο πλευρών, με τις οικονομικές απολαβές του παίκτη να είναι μέσα στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί. 3) ο Σερφά προέρχεται από γεμάτη σαιζόν και μάλιστα πολύ καλή, αφού κατάφερε να είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Πανθρακικό.

Τι απομένει λοιπόν; Να δώσει ο Σαβέφσκι το τελικό ΟΚ για παραμονή του στο ρόστερ. Δεδομένου ότι ο κόουτς το Γεννάρη είχε δώσει σύμφωνα με πληροφορίες τη συγκατάθεση του για επιστροφή του Σοφιάν (με τον Πανθρακικό να τον θεωρεί απαραίτητο για τη σωτηρία του και να μπλοκάρει τη κίνηση), οι πιθανότητες να πει πως δεν το θέλει τώρα δεν είναι πολλές. Άλλωστε μπορεί να προσφέρει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα άκρα της και σε ένα μικρό ρόστερ, παίκτες που μπορούν να παίξουν πολλές θέσεις είναι απαραίτητοι.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ασφαλώς δεν ασχολούνται με οποιοδήποτε θέμα, μέχρι η ομάδα να οριστικοποιήσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Τα όσα γράφουμε πιο πάνω, είναι δικές μας εικασίες, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε και έχοντας υπόψην πως στο ρόστερ υπάρχουν μόνο 3 κεντρικοί αμυντικοί. Με το τέλος του πρωταθλήματος, θα δούμε αν θα επαληθευτούν.