Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην ακίδα ο αιώνιος

Στην ακίδα ο αιώνιος

1on_omonoia_gmi_6269


Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι νίκη! ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ διασταυρώνουν για τέταρτη φορά φέτος τα ξίφη τους, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι καλύτερη στα 3 προηγούμενα, αλλά να μετράει μόνο 1 νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσει από εκεί επου έμεινε στο προηγούμενο αιώνιο ντέρμπι και να πάρει για τα καλά τον αέρα των γαλαζοκίτρινων.

Ο αιώνιος φιλοξοδεί να κάνει φιέστα στο παιχνίδι αυτό, για το πρωτάθλημα που άδικα κατά την άποψη μας κέρδισε. Αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί ούτε στο ελάχιστο. Εκείνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι πως έχουμε ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη που κάνουμε για την Ευρώπη. Δεν μας νοιάζει να τους κάνουμε χαλάστρα, μας νοιάζει να πάρουμε το τρίποντο για μας.

Οπωσδήποτε τα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ έχουν πάντα τη δική τους σημασία. Ο νικητής, ανεξάρτητα από το τι προσφέρει στον κάθε ένα η νίκη, παίρνει και μια τόνωση ηθικού, ενώ μπαίνει στην ιστορία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη αποδείξει πως διαθέτει καλύτερη ομάδα από τον αιώνιο της, οφείλει να το κάνει άλλη μια φορά, για να κλειδώσει τον στόχο της δεύτερης θέσης και της Ευρώπης.