Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στις 10 Ιουνίου η “πρώτη” της νέας σεζόν

Στις 10 Ιουνίου η “πρώτη” της νέας σεζόν

img_5089


Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτη συγκέντρωση στις 10 Ιουνίου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το προπονητικό κέντρο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το δελτίο τύπου:

“Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2012-13 η ποδοσφαιρική μας ομάδα, κάτι που έφερε και το τέλος των προπονήσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει άδεια στους ποδοσφαιριστές μας, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο «Ηλίας Πούλλος», η οποία θα είναι και η πρώτη για την σεζόν 2013-14.

Ήδη οι πλείστοι ξένοι ποδοσφαιριστές μας έχουν αναχωρήσει για την πατρίδα τους. Ο Γιώργος Εφραίμ βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη στην Γερμανία, όπου ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα, ενώ ο Ζοάο Πάολο Αντράντε είχε μεταβεί από την περασμένη βδομάδα στην Πορτογαλία για τον ίδιο λόγο.

Τις επόμενες μέρες θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την περίοδο προετοιμασίας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14″.