Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα τελικά πλάνα για την προετοιμασία

Τα τελικά πλάνα για την προετοιμασία

img_5096


Δεν έχουν πολλές μέρες για ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Το καλεντάρι φέτος έχει για πρώτο επίσημο αγώνα 18 Ιουλίου (σε αντίθεση με πέρσι που ήταν 2 Αυγούστου) και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία από αρκετά νωρίς αφού μπαίνουν από τον 2ο προκριματικό γύρο στην διοργάνωση.

Πέρσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έγινε στο διάστημα 4-19 Ιουλίου, και αυτή τη φορά θα γίνει τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα, με την πρώτη συνάντηση των παικτών να αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στο Ηλίας Πούλλος για εργομετρικά τεστ.

Οι πράσινοι δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει με κάποιο προπονητικό κέντρο στην Ευρώπη, αφού είχαν ετοιμάσει δύο σχέδια, για Ευρωπαϊκή συμμετοχή η όχι. Ο στόχος Ευρώπη επιτεύχθηκε και τώρα το πλάνο της προετοιμασίας μπορεί να προχωρήσει. Και πάλι η Πολωνία είναι στους προορισμούς, ενώ προτάσεις ήρθαν και από προπονητικά κέντρα σε Σλοβενία, Αυστρία, Ολλανδία και Πορτογαλία.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι πράσινοι θα έχουν τουλάχιστον 4 φιλικά ενώ όπως πάντα, μία βδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Ευρώπη, θα έχουμε την πρόβα τζενεράλε, με ομάδα από μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.