Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία ημέρα ξεκούρασης

Τελευταία ημέρα ξεκούρασης

935593_653894034627721_2079192346_n


Την ευκαιρία να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είχαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αρκετοί βρήκαν μάλιστα την ευκαιρία να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι στις πατρίδες τους και να περάσουν ευχάριστα μερικά 24ωρα με φίλους και συγγενείς. Από σήμερα όμως, όλοι επιστρέφουν Λευκωσία, αφού αύριο πρωί υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.

Ο Τόνι Σαβέφσκι κάλεσε τους παίκτες του το πρωινό της Τρίτης του Πάσχα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, για να ξεκινήσουν προετοιμασία για τα τελευταία δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι έχουν την Κυριακή 12/05 το αιώνιο ντέρμπι με το Αποέλ και το αμέσως επόμενο Σάββατο 18/05, το τελευταίο τους αγώνα στον φετινό μαραθώνιο , κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Και τα δύο παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά, αφού οι πράσινοι χρειάζονται βαθμούς, για να κλειδώσουν την έξοδο τους στο Europa League. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, το ενδιαφέρον στην προπόνηση αναμένεται να επικεντρωθεί στον Ζοάο Άλβες, στον μοναδικό ποδοσφαιριστή που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.