Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τζίμης για το μέλλον του: “Θα εξετάσουμε μαζί με την ομάδα τις...

Τζίμης για το μέλλον του: “Θα εξετάσουμε μαζί με την ομάδα τις προτάσεις”

sak_0007


Καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά για το μέλλον του δέχθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή που μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αλλά και στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο υπόγειο του ΓΣΠ. Ο Τζίμης φαίνεται πως δείχνει τεράστια υπομονή για το αύριο και είπε πως εάν έρθουν προτάσεις γι αυτόν, θα τις εξετάσουν με την ομάδα και θα κάνει αυτό που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Για την επιτυχία της ομάδας
“Τα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα για όλη τη σεζόν. Αν εξαιρέσουμε την κακή αρχή, μετά βελτιωνόμασταν παιχνίδι με παιχνίδι και πήραμε το ζητούμενο. Πετύχαμε ένα από τους στόχους μας. Ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ”

Για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή
“Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ομαδικό, και χωρίς τους συμπαίκτες μου θα ήμουν ένα τίποτα εγώ. Χωρίς αυτούς δεν θα κέρδιζα το βραβείο”.

Για το μέλλον του
“Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτά. Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν εξαρτάται από εμένα. Πάνω από όλα είναι η ομάδα μου. Θα εξετάσουμε μαζί με την ομάδα εάν υπάρχουν κάποιες προτάσεις και θα πράξουμε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο”.