Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι γλιτώνει άμεσα

Τι γλιτώνει άμεσα

sak_6507


Το φετινό καλοκαίρι όπως όλοι καταλαβαίνουν είναι κάπως διαφορετικό. Φέτος πρώτα θα ασχοληθούμε με αυτούς που έχουμε και θα μείνουν και μετά με τα μεταγραφικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ρίξει στα μισά περίπου το μπάτζετ της, για να βάλει φρένο στο σερί των ελλειματικών χρονιών και να βγάλει κέρδος. Ήδη πάντως τα πρώτα βήματα έχουν γίνει, ενώ έπονται 2 άλλα.

Καταρχάς έχει αποχωρήσει ήδη από την ομάδα ο Φρέντι Ντο Σάντος, ένας ποδοσφαιριστής που αμοιβόταν με 150 χιλιάδες το χρόνο. Επιπρόσθετα σύντομα εκπνέει η συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Μπρούνο Αγκουϊάρ, που παρότι δέχθηκε (προς τιμήν του) αρκετές φορές μείωση, ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ με συμβόλαιο που ξεπερνούσε τις 350 χιλιάδες. Ακόμα και αν παραμείνει στο ρόστερ, εμφανίζεται διατεθιμένος να ρίξει το κασέ του δραματικά και να παίρνει ένα ποσό κοντά στις 100. Στην χειρότερη δηλαδή, η ΟΜΟΝΟΙΑ γλιτώνει 250-260 χιλιάδες ευρώ.

Από κει και πέρα, είναι οι Ζοάο Άλβες και Τζόνι Λεόνι. Από την αποδέσμευση του πρώτου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξοικονομήσει άλλες 150 χιλιάδες, ενώ θα κάνει προσπάθεια να πωλήσει ή να αποδεσμεύσει και το Λεόνι. Ο Ελβετός αμοίβεται με 270 το χρόνο και γίνεται ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να παραμείνει παίκτης με τέτοια ποσά στην ομάδα μας.

Ασφαλώς με εξαίρεση το Λεόνι, για τους άλλους 3 θα πρέπει να βρεθούν αντικαταστάτες (αν μείνει ο Μπρούνο, άλλους 2). Σίγουρα θα αμοίβονται με λιγότερα όμως και εάν αποδεσμευθεί τελικά ο Ελβετός, το μπάτζετ θα πέσει συνολικά περισσότερο από μισό εκατομμύριο.