Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Τις μεγάλες ομάδες τις κάνει ο κόσμος!”

Τόνι: “Τις μεγάλες ομάδες τις κάνει ο κόσμος!”

img_1894


“Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε τις Ευρώπες”, δήλωσε ο Τόνι Σαβέφσκι στην διάσκεψη των προπονητών που ακολούθησε. Ο κόουτς είπε πως δεν κατάφερε κάτι σπουδαίο, αφού μία ομάδα σαν η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να πανηγυρίζει μόνο τίτλους.

Τόνι Σαβέφσκι: Καλησπέρα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή που δικαιούταν να είναι εδώ που είναι. Πολλές φορές για κάτι που δεν μας αρέσει ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο είναι και φυσιολογικό αλλά θα ήταν αδικία να μην βγούμε Ευρώπη, ίσως να αξίζαμε και κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει όμως να πανηγυρίζουμε για Ευρώπες, αλλά μόνο για τίτλους. Όταν δεν μιλάς δεν είναι δεδομένο ότι συμφωνείς με κάποιες αποφάσεις. Αν παίρναμε εμείς τα σφυρίγματα, μπορεί να είχαμε και διαφορά στον τίτλο. Πρέπει όμως να συμβιβαστούμε, όσο περνά ο χρόνος έρχονται και δύσκολοι καιροί. Εύχομαι με την οικονομική κρίση να κρατήσουμε τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες για φέτος για όλα όσα έδωσαν. Περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι πρωταθλητής και προπονητής, πρέπει να είναι πάντα κοντά. Τις μεγάλες ομάδες τις κάνει ο κόσμος!

Μιλήσατε για φόβο μόλις ήρθατε. Πιστεύετε πως τα καταφέρατε;
Όχι τίποτα δεν έχεις καταφέρει στη ζωή. Για αυτό έφυγα όταν φώναξαν το όνομα μου. Όταν έχεις αυτό τον κόσμο, πάντα υπάρχουν απαιτήσεις, πάντα υπάρχει και ο φόβος να τους απογοητεύσεις. Τίτλους θέλουμε και δεν πήραμε. Ο τίτλος είναι τίτλος.

————————-

Ιτάι Μοντρεχάι: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη είμαι σίγουρος πως θα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ άξιζε περισσότερα φέτος, άξιζε να είναι εκεί ως το τέλος. Οι παίκτες μας τα πρώτα 15 λεπτά έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν ότι όλο το παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω και για κάτι άλλο. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, που ο διαιτητής ήθελε να κλέψει το σόου. Το πρώτο γκολ ήταν καθαρό οφσάιντ. Το δεύτερο γκολ ήρθε από ανάποδο φάουλ . Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη δεν θέλει διαιτητές. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον ήθελε να δει κι άλλο γκολ και έκανε τρίτο δώρο. Είναι κρίμα που σε τέτοιο παιχνίδι με τόσο κόσμο είδαμε τόσα λάθη. Αλλά αν ελέγξουμε πόσους πόντους χάσαμε θα δείτε πως θα ήμασταν στην Ευρώπη. Όποιος είδε το παιχνίδι σήμερα, πρέπει να ερωτηθεί αν αυτό θέλει να βλέπει κάθε φορά. Φανταστικοί οπαδοί καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ