Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλοι πλην του Τζιώλη για τον αιώνιο

Όλοι πλην του Τζιώλη για τον αιώνιο

gmi_6430


Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αιωνίου ντέρμπι το Αποέλ. Ο Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του, πλην του τιμωρημένου Τζιώλη. Τη θέση του στην εντεκάδα θα πάρει ο Έλιο Πίντο που θα έχει παρτενέρ στον άξονα το Μοράις και λίγο πιο μπροστά τον Μπέκμαν.

Κατά τα άλλα δεδομένοι στην εντεκάδα του αιωνίου πρέπει να θεωρούνται οι Πάρντο, Καρυπίδης, Ολιβέιρα, Αλεξάνδρου οι τρεις του άξονα που προαναφέραμε, ο Μαντούκα και ο Μπιτόν. Μια θέση στο δεξί άκρο διεκδηκούν οι Αλωνεύτης και Χαραλαμπίδης και μια στο δεξί μπακ οι Σολωμού και Σέρτζιο.

Πάντως, όποιοι και να ξεκινήσουν από το Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα και από αυτήν εξαρτάται. Μοναδικό αβαντάζ του Αποέλ, ότι έχει χαλαρώσει ψυχολογικά και δεν έχει την παραμικρή πίεση. Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο Σαβέφσκι:

Για εμάς  είναι μεγάλη υποχρέωση και μεγάλη ανάγκη να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και είναι επικίνδυνο παιχνίδι, οι άλλοι τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους και θα είναι πιο άνετοι.