Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ H νίκη θα κτιστεί στο μηδέν παθητικό

H νίκη θα κτιστεί στο μηδέν παθητικό

img_9321


Πέντε συνεχόμενα ενενηντάλεπτα χωρίς να δεχθεί τέρμα μετράει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι δεν έχουν ακόμα δεχθεί γκολ στα πλέι οφ, αφού κέρδισαν 3-0 το Αποέλ, 0-2 την ΑΕΚ, εξήλθαν ισόπαλοι 0-0 με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος και κέρδισαν 4-0 τη Κυρία στο ΓΣΠ. Πριν από αυτά, στην κανονική διάρκεια, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κερδίσει με 6-0 τη Νέα Σαλαμίνα και έχουν δεχθεί το τελευταίο τους γκολ στις 16 Μαρτίου, στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίζει αυτή την βελτίωση αμυντικά, τους έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Το βέβαιο είναι πως αν θέλει να κερδίσει το Αποέλ, η ομάδα του Σαβέφσκι θα πρέπει να επαναλάβει εαυτόν. Όσο ο Μορέιρα δεν δέχεται τέρμα, η ψυχολογία της ομάδας ανεβαίνει και η πίεση μεταφέρεται απέναντι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει εξαιρετική επίθεση αλλά και εξαιρετική άμυνα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι, είναι οι στημένες φάσεις. Το Αποέλ μοιάζει τελευταίως να στερείται φαντασίας και να γίνεται απειλητικό κυρίως από στημένα. Έχει βέβαια παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά και με άλλους τρόπους, κατά κύριο λόγο όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο σημείο αυτό…