Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκκληση για βοήθεια

Έκκληση για βοήθεια


Φίλος της ομάδας, ο Πέτρος Πέτρου, ζητάει την βοήθεια σας.

Σήμερα στις 17:00 στην ταβέρνα Κυριακούσης στα Λατσιά, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για έρανο και οικονομική βοήθεια προς την οικογένεια του νεαρού.

Απευθυνόμαστε στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και σας παρακαλούμε όπως βοηθήσετε, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, με ό,τι μπορεί ο καθένας σας να συνεισφέρει, ώστε να γίνει δυνατή η μετάβαση του γιου μας Πέτρου στη Γερμανία για αποκατάσταση της υγείας του.

Ο 18χρονος Πέτρος μας υπέστη σοβαρής μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 22 Φεβρουαρίου 2013. Έκτοτε νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όπως μας συνιστούν οι θεράποντες ιατροί, πρέπει να μεταβεί άμεσα σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας για τη θεραπεία και αποκατάστασή του.

Η μετάβαση στη Γερμανία και η όλη διαδικασία της αποθεραπείας θα μας στοιχίσει αρκετά χρήματα, τα οποία, λόγω της δυσμενούς οικονομικής μας κατάστασης, είναι πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων μας και συνεπώς θα δυσκολευτούμε να βοηθήσουμε το γιο μας να επανέλθει σε μια φυσιολογική ζωή.

Γι’ αυτό, όπως αναφέρουμε πιο πάνω, απευθυνόμαστε σε όποιο μπορεί να βοηθήσει για την αποθεραπεία του γιου μας. Εισφορές μπορούν να γίνουν μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών στη ΣΠΕ Λατσιών (Αριθμός λογαριασμού: 2024091-8) και στην Τράπεζα Κύπρου (Αριθμός λογαριασμού: 357006629976).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Χριστόφορος και Σταυρούλα Πέτρου
Κωνσταντινουπόλεως 15
2235 Λατσιά
Λευκωσία
Τηλ. 99627549