Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήθελε να γίνουν εκλογές ο Μυλωνάς

Ήθελε να γίνουν εκλογές ο Μυλωνάς

img_0212


Εκλεγμένος πρόεδρος ήθελε να είναι ο Στέλιος Μυλωνάς και στην χθεσινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, κατέθεσε την άποψη πως η Γενική Συνέλευση πρέπει να είναι εκλογική για να βγει ένα συνδυασμός δυνατός, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του συλλόγου. Υπήρχαν μέλη του Δ.Σ. ωστόσο που διαφώνησαν λόγω τεχνικών λεπτομερειών για το καταστατικό (υπήρχαν μερικές ασάφειες) και αποφασίστηκε τελικά να είναι απλά καταστατική. Στην ουσία διαφάνηκε πως το όποιο συμβούλιο εκλεγόταν, θα έπρεπε να συνεχίσει μόνο για ένα χρόνο και το 2014, να γίνουν έτσι κι αλλιώς εκλογές. Η συζήτηση έγινε σε συναινετικό κλίμα, σε βάθος, για να διερευνηθεί το επόμενο βήμα.

Ο κος Μυλωνάς ήθελε μέσω των εκλογών να βγει πιο δυνατός αυτός και πιθανόν οι νέοι συνεργάτες του, που θα σχεδίαζαν το πως συνεχίζει ο σύλλογος, στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Μετά την χθεσινή απόφαση όμως, το ΔΣ δεν αλλάζει και συνεχίζει τη θητεία του για άλλο ένα χρόνο.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρχαν άτομα έτοιμα να υποβάλουν υποψηφιότητα (για συμμετοχή στον συνδυασμό του προέδρου), αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένουν την εκλογική του 2014. Δεν μιλάμε προφανώς για οργανωμένο συνδιασμό, αλλά για άτομα που βρίσκονται ήδη κοντά στην ομάδα. Σε αυτή τη περίοδο που τα πράγματα είναι ρευστά, τέθηκε και θέμα αν θα ήταν αυτή η κατάλληλη στιγμή να γίνουν αλλαγές.

Στην συνέλευση, το συμβούλιο θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο. Αν τον πάρει συνεχίζει κανονικά το έργο του, αλλιώς θα προκυρήξει εκλογές.