Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αισιοδοξία μετά την οριστική παραμονή του μάγου

Αισιοδοξία μετά την οριστική παραμονή του μάγου

img_8885


Το νερό έχει μπει πλέον για τα καλά στο αυλάκι, όσον αφορά φυσικά το ρόστερ της επόμενης περιόδου! Η οριστική παραμονή του μάγου Νούνο Ασσίς, του ηγέτη της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου, είναι ικανή να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις του κόσμου αλλά και να επηρεάσει τις επόμενες εξελίξεις στο πράσινο οικοδόμημα.

Είναι γνωστή η επιρροή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια της ομάδας. Αυτός ήταν άλλωστε ένας ακόμα λόγος -πέραν από τον προφανή, την τεράστια ποδοσφαιρική αξία- που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε πως και πως να τον κρατήσει. Το γεγονός πως ο ίδιος ο Νούνο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ είχε προσεγγίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ για να προτείνει να μείνει με μειωμένες απολαβές, δείχνει πως αντιλαμβάνεται πλήρως τον βαρυσήμαντο ρόλο που έχει όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Παράλληλα, θέτει το παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Το ΝΑΙ του Νούνο, θα ακολουθήσουν αυτά των Αλαμπί, Μορέιρα, Μαργκάσα, Αγκουϊάρ και Σοάρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί επίσης να δει κι άλλες περιπτώσεις πλέον από διαφορετικό φακό, με πιο σημαντική αυτή του Ζοάο Πάολο Αντράντε, για τον οποίο γράψαμε τα δεδομένα προηγουμένως. Η παραμονή του Νούνο θέτει τις βάσεις για να μην αλλάξει πολύ η δομή του ρόστερ. Κάποιοι θα φύγουν, είναι αναπόφευκτο όταν μιλάμε για μείωση προϋπολογισμού κατά 50-60%. Η ομάδα όμως δεν θα ξηλωθεί.