Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωσε την παραμονή του ο Ζοσέ! – Ανακοινώθηκε και από την ομάδα

Ανακοίνωσε την παραμονή του ο Ζοσέ! – Ανακοινώθηκε και από την ομάδα

img_6684


Καλά νέα για τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ! Ο Ζοσέ Μορέιρα θα είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τις επόμενες 2 χρονιές και είναι ενθουσιασμένος για αυτό! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook, έφτασαν σε συμφωνία με την ομάδα μας που αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα τα καλά μαντάτα! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το συμβόλαιο περιλαμβάνει μικρή αύξηση για τη δεύτερη χρονιά! Αναλυτικά τι έγραψε ο Ζοσέ:

“Πράσινος καπνός! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και το πάθος σας! Είχατε τεράστια επιρροή στην απόφαση μου! Φτάσαμε σε προφορική συμφωνία για τις επόμενες 2 χρονιές! Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ!
Green Smoke! Thank you all for your support and passion! You had a Great Influence on my decision! We have verbal agreement for the next 2 seasons! Mono Omonoia!”

H ανακοίνωση της Ομόνοιας που ενημερώνει και επίσημα τη συμφωνία με το Ζοσέ Μορέιρα:

Το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι η συμφωνία με τον τερματοφύλακα José Moreira έχει ολοκληρωθεί. Η συμφωνία περιλαμβάνει νέο συμβόλαιο που ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Ο José Moreira ήρθε στην ομάδα μας στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2013, αφού δεν ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο, με καμιά ομάδα. Στους τέσσερις περίπου μήνες της παρουσίας του στο Ηλίας Πούλλος και με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε, απέδειξε ότι πρόκειται για ένα τερματοφύλακα με χαρίσματα και αρετές.

Το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, είχε άμεσα ενεργοποιήσει την ρήτρα παραμονής του ποδοσφαιριστή στο σωματείο. Με την σημερινή όμως διευθέτηση η παρούσα συμφωνία έχει επεκταθεί χρονικά.

Ευχόμαστε στον José Moreira στην πρώτη του πλήρη χρονιά στο σωματείο να πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες με την ομάδα και τον κόσμο μας.