Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοινώθηκε συμφωνία με Ασσίς

Ανακοινώθηκε συμφωνία με Ασσίς

sak_6310


Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικές συζητήσεις κατέληξε ψες σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νούνο Ασσίς, αναφορικά με το ύψος των απολαβών στη νέα περίοδο.

Για σκοπούς ορθής ενημέρωσης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (και ώρες πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του), επισκέφθηκε με δική του πρωτοβουλία τη Διοίκηση του Σωματείου, προτείνοντας σοβαρή μείωση των απολαβών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νούνο Ασσίς, ούτως ή άλλως δεσμεύονταν με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το Σωματείο μας. Λόγω του ότι ήταν σε διακοπές με την οικογένεια του, δεν ήταν δυνατή η συζήτηση κάποιων διαδικαστικών ζητημάτων που έπρεπε να ρυθμιστούν νωρίτερα, κάτι που εν πάση περιπτώσει έγινε χθες βράδυ.

Το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά το ποδοσφαιριστή για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού που επέδειξε, που στο τέλος της ημέρας μεταφράζεται σε σεβασμό και εκτίμηση προς τον κόσμο της ομάδας. Ο Νούνο Ασσίς με διαδρομή μόλις ενός έτους στην ΟΜΟΝΟΙΑ και χωρίς να έχει καμία νομική υποχρέωση, έδειξε από την πρώτη στιγμή το δρόμο υποβοηθώντας την δύσκολη προσπάθεια της Διοίκησης, για να μειώσει τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου.

Με την ευκαιρία το Δ.Σ. επαναλαμβάνει ότι το μοναδικό κανάλι ορθής ενημέρωσης είναι οι επίσημες ανακοινώσεις του σωματείου και καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να αγνοεί τη παραφιλολογία και κουτσομπολιά που ίσως και εσκεμμένα διαδίδονται από κάποιους το τελευταίο καιρό.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι το Δ.Σ. και η επιτροπή προγραμματισμού, σε στενή συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, καταβάλλει κάθε προσπάθεια ούτως ώστε η ομάδα να βγει ενισχυμένη και πιο δυνατή την νέα περίοδο, πάντοτε μέσα στα πλαίσια των οικονομικών πραγματικοτήτων της εποχής μας και εντός του πλαισίου που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Για αυτό το σκοπό είναι επάναγκες να συνεχιστεί από το κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας, ειδικά μέσω των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και των άλλων επιλογών που προσφέρονται.