Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν η ΕΝΠ ρίξει τις απαιτήσεις της…

Αν η ΕΝΠ ρίξει τις απαιτήσεις της…


Στις απαιτήσεις της Ένωσης σταματάει το ενδιαφέρον οποιασδήποτε ομάδας για τον Κωστάκη Αρτυματά. Οι παράγοντες δυστυχώς της ΕΝΠ μοιάζουν να έμειναν στην προηγούμενη 5ετία όταν το χρήμα έρεε άφθονο και οι πρόεδροι το έπαιζαν large με δανεικά. Η απόσυρση ενδιαφέροντος από τον Απόλλωνα, ίσως αλλάξει πάντως την κατάσταση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τον ποδοσφαιριστή και το έκανε σήμερα ξεκάθαρο, σε επικοινωνία με την Ένωση. Το ποσό όμως που άκουσαν από την ΕΝΠ ήταν απαγορευτικό, ειδικά με βάση τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Η Ένωση πρέπει να σκεφτεί και ότι θα πάρει ένα σεβαστό ποσό χάρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, από τη μεταπώληση του Χριστοφή και να λογικευτεί όσον αφορά τις απαιτήσεις. Να σκεφτεί ότι έχει την ευκαιρία να βγάλει κέρδος, να σκεφτεί και το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Άλλο όμως το κέρδος, άλλο να θέλει να βγάλει τον μισό προϋπολογισμό της από τους πράσινους.

Για να ξεκαθαρίζουμε πως έχουν τα πράγματα: η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει τον Αρτυματά, δεν είναι όμως διατεθειμένη και δεν μπορεί άλλωστε, να ξηλωθεί για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Θεωρούμε δεδομένο, πως θα υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των δυο διοικήσεων. Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά, θα υπάρξει μεγαλύτερο σημείο επαφής.