Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν άλλαξε κάτι με Εφραίμ

Δεν άλλαξε κάτι με Εφραίμ


Άγνοια δηλώνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα, περί συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για πώληση του Γιώργου Εφραίμ. Τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή είναι τα ίδια όπως όλοι γνωρίζαμε για τον ποδοσφαιριστή. Πως υπάρχουν ομάδες που τον καλοβλέπουν, ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ, αλλά καμία μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει. Το ποσό που αναφέρουν στην Ελλάδα (400 χιλ ευρώ) χαρακτηρίζεται άλλωστε πολύ μικρό για την αξία του παίκτη. Όπως μάθαμε, στη χθεσινή συνεδρία του ΔΣ, αποφασίστηκε επέκταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή, και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να πέσουν οι υπογραφές. Εάν στο μέλλον προκύψει επίσημο ενδιαφέρον, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

Νωρίτερα:

Επέστρεψε δυναμικά ο “Δικέφαλος του Βορρά” για απόκτηση του Γιώργου Εφραίμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα. Αρκετά μέσα από νωρίς το απόγευμα μιλάνε για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ομάδα μας (στο ποσό των 400.000 ευρώ) για απόκτηση του διεθνή άσσου.

Ήταν γνωστό πως στον ΠΑΟΚ άρεσε ο ποδοσφαιριστής, όμως από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση εάν τα πιο πάνω ισχύουν. Πάντως αυτό που δήλωναν μέχρι χθες οι πράσινοι είναι πως ο Εφραίμ θα παραμείνει στην ομάδα, έχοντας ηγετικό ρόλο, αφού καμία ομάδα δεν είχε εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της. Εάν άλλαξε κάτι, και όντως προέκυψε συμφωνία με την Ελληνική ομάδα, θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ώρες.