Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, λίγη υπομονή” (audio)

Δημητρίου: “Υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, λίγη υπομονή” (audio)

sak_8161


Εντείνεται η αγωνία για τις μεταγραφές και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου καθησυχάσει τον κόσμο, λέγοντας πως γίνονται προσεγμένες κινήσεις από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Ο Ανδρέας μίλησε ο πρωί στο ΣΠΟΡ FM για όλα τα πράσινα θέματα.

Για τον Τζίμη:
Να συγχαρούμε τον Χριστοφή για το σημαντικό βήμα που κάνει στην καριέρα του. Μετά από σκληρή δουλειά, του δόθηκε η ευκαιρία για το εξωτερικό και έχει μεγάλες προοπτικές για πιο πάνω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χειρίστηκε σοβαρά το θέμα, έβαλε κάτω θα δεδομένα και σε συνεννόηση με τον παίκτη, έγιναν οι σωστές κινήσεις και έγινε η μεταγραφή. Ο Δημήτρης ανυπομονεί να πάει και ξέρει πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παρακολουθεί την πορεία του, είμαστε δίπλα του και είμαστε σίγουροι πως η καριέρα του θα είναι ακόμα καλύτερη. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, δόσαμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει πάρει κάποια σημαντικά οφέλη που το ΔΣ θα κρίνει πως θα χρησιμοποιήσει.

Για το ποσό που δικαιούται η Ένωση:
Δεν θέλουμε δημόσια να μιλήσουμε για αυτό. Ο κόσμος να ξέρει πως χειρίζονται τα θέματα της ομάδας αυτοί που πρέπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα πούμε δημόσια κάτι άλλο.

Για τις μειώσεις των Σοάρες, Αντράντε κλπ:
Ο στόχος είναι πριν αναχωρήσει η ομάδα για Πολωνία, να ξεκαθαρίσουν όσο το δυνατό περισσότερα θέματα. Όλοι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο, δεν τίθεται θέμα να μην συνεχίσουν. Τους υπολογίζει η τεχνική ηγεσία και είναι ο βασικός κορμός της ομάδας. Θα μιλήσουμε και θα φτάσουμε σε μια συμφωνία που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές. Σας διαβεβαιώ πως όλοι που είναι στο ρόστερ τώρα είναι χαρούμενοι και περήφανοι που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τις πιθανές προσθήκες:
Είναι εκατοντάδες οι παίκτες επίσης που θέλουν να ρθουν, αλλά η τεχνική η ηγεσία θέλει να επιλέξει αυτούς που θα προσθέσουν τα στοιχεία που λείπουν και είναι στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας. Οι ανθρώποι που δουλεύουν στον προγραμματισμό, νιώθουν την πίεση, αλλά αυτή η πίεση δεν θα τους επηρεάσει να πάρουν λανθασμένες αποφάσεις. Χρειάζεται λίγη υπομονή από τον κόσμο, υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και γίνεται προσπάθεια να ρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τα ονόματα που κυκλοφορούν:
Ο κόσμος μας είναι ώριμος και ξέρει πως δεν μπορούμε να μιλούμε για ονόματα. Είδαμε πως όταν κυκλοφορήσει ένα όνομα, χαλά εύκολα η μεταγραφή. Υπάρχει ένα short list με ποιοτικούς παίκτης, η προσπάθεια που γίνεται είναι να ολοκληρωθούν προσεκτικά οι προσθήκες.

Για τον Άλβες και ομάδα του Ντουμπάι:
Έχει έρθει πρόταση για τον παίκτη, και βρισκόμαστε στις διαδικασίας. Ο Άλβες είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όμως δεν μπορούμε να τον έχουμε και του χρόνου. Χειριζόμαστε το θέμα σοβαρά, με προτεραιότητα να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για την πρώτη διάσκεψη του Τόνι και την ανοικτή προπόνηση:
Θα έχει την ευκαιρία να πει ο προπονητής τις σκέψεις του για την ομάδα. Στην συνέχεια θα έχουμε την ανοικτή προπόνηση και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δώσει την πρώτη δυνατή ντόπα στους παίκτες, με ζεστή ατμόσφαιρα να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και έτοιμοι για την κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Ακούστε τις δηλώσεις: