Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εβδομάδα ανακοινώσεων

Εβδομάδα ανακοινώσεων

img_1837


Μέχρι στιγμής, η μοναδική μεταγραφική ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφορούσε τον δεύτερο τερματοφύλακα Κόριν Μπρουκς. Δεν έχει έρθει δηλαδή ακόμα η ανακοίνωση που θα ενθουσιάσει τον κόσμο, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στην εβδομάδα που μπαίνουμε. Η πώληση του Χριστοφή, προσφέρει ευελιξία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που θέλει να κλείνει άμεσα συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Πρώτο θεωρούμε πως θα κλείσει το θέμα του φορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιέζει το μάνατζερ του Γιούνκερ να αποσπάσει υπογραφές άμεσα, έτσι ώστε να κλείσει η υπόθεση επιθετικός, που μοιάζει και η πιο σημαντική μιας και στο ρόστερ είναι μόνο ο υπό μεταγραφήν Αντρέ Άλβες. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακοίνωση έκπληξη με παίκτη επένδυση.

Από κει και πέρα, με δεδομένο ότι ο δεξιός μπακ αργεί και στα φτερά η περίπτωση Πρίσο περιπλέκει τα πράγματα, βάρος θα δωθεί στα χαφ. Υπάρχουν παίκτες συμφωνημένοι, ο Σαβέφσκι όμως δείχνει πως θέλει να περιμένει και κάποιες πιο δύσκολες περιπτώσεις, έτσι ώστε ο άξονας να καταστεί πανίσχυρος. Και σε αυτή τη περίπτωση, είναι πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Τέλος, είναι και οι παίκτες που συζητάνε για μειώσεις. Για τον Αντράντε είναι γνωστό πως έρχεται ο μάνατζερ του στη Κύπρο Τετάρτη ή Πέμπτη. Όσον αφορά τους υπόλοιπους θεωρούνται πιο βατές περιπτώσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ δε δείχνει διάθεση να χάσει κανέναν.