Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβεβαιώνουν οι Βέλγοι

Επιβεβαιώνουν οι Βέλγοι


“Μάλλον θα χάσει δυο Δανούς σε ένα καλοκαίρι η Μέχελεν, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πέντερσεν στην Γκεντ”, λένε οι Βέλγοι, που επιβεβαιώνουν πως ο Ματς Γιούνκερ συζητά με τη διοίκηση της Μέχελεν για να μείνει ελεύθερος. Οι Βέλγοι εμφανίζονται πλήρως ενήμεροι για το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τονίζοντας πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ομάδας μας για τη θέση του φορ.

Την ίδια στιγμή όμως, ξεκαθαρίζουν πως ο Γιούνκερ δεσμεύεται με συμβόλαιο και πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμιά διάθεση να πληρώσει τη Μέχελεν. Για να ολοκληρωθεί λοιπόν η μετακίνηση λένε, “πρέπει πρώτα ο Γιούνκερ που πέραν από 5 γκολ, δεν εκπλήρωσε τους στόχους του Harm Van Veldhoven, να τα βρει με τη διοίκηση”.

Φαίνεται πάντως πως παρά την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τελειώνει με το θέμα σήμερα, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνην. Από τη στιγμή που υπάρχει οικονομική στενότητα και οι πράσινοι δεν μπορούν να πληρώσουν για να απελευθερωθούν οι παίκτες (παρόμοια είναι τα δεδομένα με Πρίσο) ή για προκαταβολές, καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη, ή δεδομένη, μέχρι να πέσουν υπογραφές.