Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιμένει η ομάδα από Ντουμπάι για τον Άλβες

Επιμένει η ομάδα από Ντουμπάι για τον Άλβες

sak_9238


Στενός κορσές έχει γίνει στον Αντρέ Άλβες ομάδα από το Ντουμπάι και προσπαθεί να τον πείσει πως μια μετακίνηση στο Εμιράτο είναι ιδανική για αυτόν. Ο Αντρέ από τη πλευρά του δείχνει πως για να πάρει ζεστά το θέμα, πρέπει να πάρει στα χέρια του την κατάλληλη πρόταση.

Η ομάδα από το Ντουμπάι προσφέρει στον Βραζιλιάνο περισσότερα λεφτά από όσα αμείβεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την εγγύηση της οικονομικής σταθερότητας. Πρόκειται όμως για μετακίνηση εκτός Ευρώπης και σε πρωτάθλημα που σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί το μεγάλο βήμα στη καριέρα του κορυφαίου επιθετικού του νησιού μας, τουλάχιστον αγωνιστικά. Για να πειστεί λοιπόν, πρέπει ανάλογο να είναι το οικονομικό δέλεαρ.

Από ότι φαίνεται πάντως οι παράγοντες της ομάδας δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν ανεβάζοντας την προσφορά τους να αποσπάσουν τη θετική απάντηση. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα, μπορεί και να μην γίνει και ποτέ. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο άλλα 2 χρόνια με την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία έχει τονίσει με τον πιο επίσημο τρόπο πως δύσκολα θα αντέξει το συμβόλαιο του. Δεν σημαίνει βέβαια πως θα τον δώσει και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.