Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα έχει (επιπρόσθετους) λόγους να δώσει παρών;

Θα έχει (επιπρόσθετους) λόγους να δώσει παρών;

01img_5210_640x427


Ανέκαθεν, η πρώτη επίσημη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ένα μικρό πάρτι, σχεδόν σαν φιέστα τίτλου! 3 και βάλε χιλιάδες κόσμος, ΘΥΡΑ 9 με φωτοβολίδες και τύμπανα, γενικώς ένας μικρός πανικός! Δύο ήταν οι λόγοι που παρατηρείτο αυτή η τρελή ατμόσφαιρα: πρώτος και πιο σημαντικός η ανυπομονησία να δει ο κόσμος την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού έκανε καιρό μακριά της! Και δεύτερος, να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα, να τους αποθεώσει, να τους βάλει στο κλίμα!

Η αγάπη και η τρέλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί, αδιαπραγμάτευτη, παντοτινή! Και η αλήθεια είναι πως σχεδόν ένα μήνα τώρα, μας έχει λείψει πολύ! Είναι αυτή που ότι κι αν κάνουμε την Πέμπτη το απόγευμα, στο τέλος θα μας τραβήξει προς το Ηλίας Πούλλος! Μένει να δούμε αν θα έχουμε και το δεύτερο λόγο να δώσουμε παρόν!

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια που αναμένεται να γίνει ακόμα πιο εντατική. Πέραν του Κόριν Μπρουκς όμως, δεν έχει ανακοινωθεί οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή. Ακόμα κι αν αποκτηθεί κάποιος μέχρι τη Πέμπτη, στο γήπεδο θα είναι στην καλύτερη με τα πολιτικά. Κι έτσι όμως, θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που όπως πάντα θα τον κρίνουν από το “στήσιμο του”, το “παρπάτημα του” και τη “φάτσα του”.