Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μένει και ο Μπρούνο με τεράστια μείωση

Μένει και ο Μπρούνο με τεράστια μείωση

sak_5602


Με συμβόλαιο που η μείωση υπερβαίνει το 75% των προηγουμένων αποδοχών του συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα μας ο Μπρούνο Αγκουιάρ. Ο Πορτογάλος μέσος δείχνει πως σέβεται το ψωμί που έφαγε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είπε στην διοίκηση πως στόχος του δεν είναι τα λεφτά, αλλά να παραμείνει στην ομάδα με ότι ο σύλλογος του προσφέρει. Ο Αγκουιάρ ανανεώνει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι, και παραμένει μία από τις εναλλακτικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το χώρο του κέντρου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι ο Μπρούνο Αγκουιάρ έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έχει καταθέσει το Σωματείο μας και ως εκ τούτου θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας και τη νέα σεζόν.
Ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε τεράστια μείωση στις οικονομικές του απολαβές, στοιχείο που αποδεικνύει τη μεγάλη του θέληση για να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να τη βοηθήσει για να υλοποιήσει τους στόχους της.
Ο Μπρούνο Αγκουιάρ με την εποικοδομητική στάση που τήρησε, έχει αποδείξει ότι σέβεται την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος νιώθει δυνατός, έτοιμος και «διψασμένος» για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του.
Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εύχεται στον Μπρούνο Αγκουιάρ να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.