Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ούτε χθες… σήμερα;

Ούτε χθες… σήμερα;

ns015522_0


Δεν έχουν έρθει ακόμα οι ανακοινώσεις που περιμένει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ΛΑΟΣ κάνει υπομονή και περιμένει συγκρατημένος τις εξελίξεις, ταυτόχρονα όμως σκέφτεται πως έχασε ποιοτικούς παίκτες και ακόμα δεν βρήκε τους αντικαταστάτες. Χρόνος υπάρχει, όχι όμως τόσος που να μας κάνει να είμαστε απόλυτα ήσυχοι. Στις 24 του μήνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πετάει για Πολωνία, για το βασικό μέρος της προετοιμασίας και μέχρι τότε θέλει να κλείσει σχεδόν όλες τις εκκρεμότητες.

“Χάσαμε ένα πολύτιμο παίκτη, πήραμε όμως πολύτιμα ανταλλάγματα”, είπε απόλυτα ορθά χθες ο Αντρέας Δημητρίου αναφερόμενος στη μεταγραφή Δημήτρη Χριστοφή. Δεν υπάρχει κανείς που να μην αντιλαμβάνεται πως ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτών των πολύτιμων ανταλλαγμάτων, θα πάει στα κριτήρια Ιουνίου. Ένα άλλο όμως αναμένουμε πως θα πάει για να αναπληρωθούν τα κενά.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ συστήνουν λίγη υπομονή ακόμα. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι δύσκολα (πάντα είναι όταν δεν υπάρχει ρευστό), αλλά παίκτες υπάρχουν. Προς το παρών δεν υπάρχει λόγος πανικού, ούτε όμως μπορούμε να εφησυχάσουμε. Πρέπει να μπει πίεση, να κλείνουν οι τρύπες, να παίρνει μορφή η ΟΜΟΝΟΙΑ της χρονιάς 2013-14.