Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος το κάνει το καθήκον του!

Ο κόσμος το κάνει το καθήκον του!

0img_3816


6007 διαρκείας! Κι ακόμα είναι αρχές Ιουνίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει μηδέν μεταγραφές, ενώ υπάρχει αβεβαιότητα τόσο για το ρόστερ της χρονιάς που μπαίνει, όσο και για το ίδιο το μέλλον του σωματείου. Την ίδια στιγμή, ο κόσμος ολοκλήρωσε μια τιτάνια προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει η ομάδα τα κριτήρια της Ουέφα και τώρα ετοιμάζεται να πάει και συναυλία για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

Λοιπόν ο κόσμος το κάνει το καθήκον του, το κάνει και με το παραπάνω! Με το παραπάνω γιατί πάει από υπέρβαση σε υπέρβαση! Φανταστείτε ότι σε μια εποχή που η κρίση δεν έχει απλά κτυπήσει την πόρτα αλλά κάθισε και στον καναπέ μας, ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει θέσει στόχο του να σπάσει το ρεκόρ των 8500 εισιτηρίων διαρκείας! Κι ας προέρχεται από σαιζόν που η ομάδα τερμάτισε 3η! Ο ίδιος κόσμος όμως δεν θέλει να δίνει μόνο, θέλει να βλέπει και εργο…

Η βοήθεια του κόσμου δεν είναι αρκετή από μόνη της να σώσει την κατάσταση. Είναι αρκετή για να κάνει τη διαφορά και την έχει ήδη κάνει, αλλά όχι για να σώσει τη κατάσταση. Καλός ο ρομαντισμός, τα ρεαλιστικά δεδομένα όμως τον επισκιάζουν. Χρειάζονται τομές, χρειάζεται νέος αέρας, χρειάζεται πλάνο και όραμα. Τους τελευταίους μήνες ακούσαμε πολλά για καταστατικές αλλαγές, για τρόπους εισροής ρευστού μέσω αυτών. Ελπίζουμε να  τις δούμε άμεσα, στη γενική συνέλευση. Συγκεκριμένα, όχι αόριστα.