Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περιμένοντας το Λέο…

Περιμένοντας το Λέο…

img_7530


Δεν προέκυψε οτιδήποτε χθες αναφορικά με το θέμα του Λεάντρο Μαρκολίνι, με αποτέλεσμα η αγωνία να κτυπά κόκκινο. Ο Βραζιλιάνος από σήμερα είναι και επίσημα ελεύθερος (εξέπνευσε το συμβόλαιο του) να πάει όπου θέλει και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως μπορεί να τον χάσει.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ορίσει τη σημερινή μέρα ως καθοριστική. Η αλήθεια είναι όμως πως αν δε θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να τελειώσει σήμερα το θέμα, δεν τελειώνει αφού δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο. Θεωρούμε πάντως πως θα είναι συνεπής στη δέσμευση του να απαντήσει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό, πολύ απλά γιατί τη σέβεται. Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείεται και το γεγονός ο Λέο χθες να επέστρεψε με αντιπρόταση και οι δυο πλευρές να προσπαθούν να τα βρουν.

Ιδανικά το σήριαλ θα τελειώσει σήμερα και θετικά. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί σε λίγες μέρες αρχίζει η προετοιμασία. Και θα ήταν καλό η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να κλείνει και επίσημα εκκρεμότητες για να μην τρέχει τελευταία στιγμή.