Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περιμένουν, αλλά όχι επ’αόριστον

Περιμένουν, αλλά όχι επ’αόριστον

Φωτογραφία από την χθεσινή προπόνηση της Μέχελεν

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν αλλά είναι πλέον γνωστό πως ο Δανός Ματς Γιούνκερ είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας για τη θέση του φορ. Ο Τόνι Σαβέφσκι έχει πειστεί πως μπορεί να αποτελέσει το «9» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα χρονιά και οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, με τις πληροφορίες να μιλάνε για πλήρη συμφωνία.


Όπως γράφτηκε εδώ και μέρες, ο λόγος που δεν προχώρησε μέχρι τώρα η υπόθεση είναι το συμβόλαιο που διατηρεί ο Δανός διεθνής με τη Μέχελεν μέχρι το 2014. Ενώ οι πληροφορίες ήθελαν τη λύση του συμβολαίου “τυπική διαδικασία”, κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι τώρα και μάλλον δεν είναι τελικά και τόσο… τυπική! Παρότι πέρσι ξεκίνησε μόνο σε 10 παιχνίδια (έπαιξε άλλα 9 σαν αλλαγή), οι προθέσεις των Βέλγων είναι άγνωστες.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνουν διάθεση να περιμένουν το Γιούνκερ, δεν πρόκειται όμως να το κάνουν για πάντα. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα εξίσου καλά στα υπόψην και αν μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες δεν υπάρξει κατάληξη, ίσως στραφούν σε κάποιο άλλο. Ήδη έχει γίνει λόγος για επιθετικό που αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.