Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Πολύ δύσκολα θα δώσουμε τον Εφραίμ, με 400 χιλιάδες”

“Πολύ δύσκολα θα δώσουμε τον Εφραίμ, με 400 χιλιάδες”

img_8885


Ο πατέρας του Γιώργου Εφραίμ, Ανδρέας, αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησαν στην ελληνική ιστοσελίδα, gazzetta.gr, για τις σημερινές φήμες που αφορούσαν τον ΠΑΟΚ και τον διεθνή άσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και οι δύο διέψευσαν τα περί συμφωνίας.

«Έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, όμως σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής όπως το παρουσιάζουν σήμερα κάποιοι», υποστήριξε ο Ανδρέας Εφραίμ και συνέχισε: «Και εμείς από τον Τύπο πληροφορηθήκαμε περί συμφωνίας ΠΑΟΚ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Γιώργος αύριο
(24/6) φεύγει για την Πολωνία καθώς ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας. Υπάρχουν προτάσεις αυτή την στιγμή από ομάδες του εξωτερικού».

Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Α.Δημητρίου σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή Εφραίμ. Δεν ισχύουν τα όσα γράφονται σε Ελλάδα και Κύπρο για έκτακτη συνεδρίαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το θέμα του Γιώργου. Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πολύ δύσκολα να συμφωνήσει με μια πρόταση των 400.000 για να παραχωρήσει τον Εφραίμ».