Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρίσο, Αρτυματάς και άλλοι 2

Πρίσο, Αρτυματάς και άλλοι 2


Αρκετές είναι οι ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πέραν από τον ήδη συμφωνημένο προφορικά Χοσέ, με την κάθε μια να έχει διαφορετικά δεδομένα. Πρίσο και Αρτυματάς είναι τα ονόματα που έχουν ήδη γίνει γνωστά, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μυλωνάς αποκάλυψε πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με αρκετούς παίκτες.

Νιόγκο Πρίσο και άλλοι δύο

Τα αισθήματα όπως φαίνεται είναι αμοιβαία. Θέλει και τον θέλουμε! Προς το παρών διατηρεί συμβόλαιο με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Την ίδια ώρα όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάνε άλλες δύο περιπτώσεις για τη θέση για να είναι σίγουροι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κωστάκης Αρτυματάς

Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διέρρευσε, η ΕΝΠ δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να πάρει την ιστορία σε πλειστηριασμό. Την Δευτέρα το πρωί μας έλεγαν για συμφωνία με τον Απόλλωνα, μέχρι το βράδυ μας είπαν ήταν ανεπίσημο το ενδιαφέρον. Μετά μας λένε πως η Ανόρθωση θέλει να δώσει 100 χιλιάδες (που τις βρήκε;) και δυο παίκτες, ενώ που και που σε κάποια ρεπορτάζ ρίχνουν και ένα Αποέλ για να υπάρχει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει το νεαρό και ο νεαρός ξέρει πως είναι το κατάλληλο επόμενο βήμα. Θα ξαναγίνει προσπάθεια να πειστεί το Παραλίμνι ενώ όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το ποσό που δικαιούται από τον Χριστοφή, τόσο το καλύτερο.

Μέσος και επιθετικός

Πέραν από τους πιο πάνω, η ΟΜΟΝΟΙΑ μιλάει με μέσο και επιθετικό, άλλωστε η διοίκηση ξεκαθάρισε τους μεταγραφικούς της στόχους. Τα ονόματα κρατούνται σαν επτασφράγιστα μυστικά. Για τον μέσο γράψαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ενώ δεν είναι γνωστό πως έχει προτείνει και ο Ασσίς παίκτη. Για τον επιθετικό, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πράσινοι είναι κοντά σε διεθνή ποδοσφαιριστή. Περισσότερα εδώ.