Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη προπόνηση, με καινούριο τον Μπρουκς

Πρώτη προπόνηση, με καινούριο τον Μπρουκς

01img_5156_640x427


Πρώτη επίσημη λοιπόν! Η μέρα που όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ συνήθως περιμένουν με ανυπομονησία, αφού μακριά από την αγαπούλα δεν κάνουν! Η μέρα που χωρίς ιδιαίτερο λόγο το ΓΣΠ (αυτή τη φορά το Ηλίας Πούλλος) γεμίζει τρελούς που στήνουν ατμόσφαιρα ντέρμπι!

Φέτος η πρώτη είναι κάπως διαφορετική. Ο κόσμος δεν έχει πολλούς νέους να δει, για να τους αποθεώσει ή να τους σκαρτάρει από τα πρώτα κιόλας αγγίγματα της μπάλας. Μοναδικό νέο πρόσωπο, θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας Κόριν Μπρουκς! Και μέχρι χθες, μάλλον η ανησυχία ήταν το συναίσθημα που επικρατούσε στις τάξεις του κόσμου. Μέχρι που ήρθε η είδηση της μεταγραφής του Τόνι Τέιλορ.

Όχι πως ο κόσμος δεν ανησυχεί πλέον, ή ότι όλα έφτιαξαν ως δια μαγείας, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει ακόμα, πολλά αποφασιστικά βήματα να κάνουμε! Αν μη τι άλλο όμως σηκώσαμε ξανά κεφάλι, να επανέρχεται η ελπίδα. Και αυτή η ελπίδα, θα φέρει το κόσμο στο Γέρι! Με καινούριους ή χωρίς, η αγάπη του ΛΑΟΥ για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτη και στο Ηλίας Πούλλος αναμένονται αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18:30. Μισή ώρα πριν, ο Τόνι Σαβέφσκι θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη.