Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα δεδομένα με τον Αντράντε

Τα δεδομένα με τον Αντράντε

ns015606


Λέγεται και γράφεται ότι ο Ζοάο Πάολο Αντράντε είναι αρνητικός στην πρόταση που του έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάποιοι μάλιστα μέσα στη γενική σύγχυση και αγωνία, το παίρνουν και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως “φεύγει ο παικταράς”. Είναι αλήθεια πως προς το παρόν υπάρχει διαφορά μεταξύ της πρότασης των πρασίνων και αυτών που ζητάει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ας μην μας διαφεύγει όμως κάτι. Ο Αντράντε έχει συμβόλαιο!

Ο κεντρικός αμυντικός από την Πορτογαλία, είναι για άλλο ένα χρόνο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οπότε ας μην μπλέκουμε την περίπτωση του με αυτή του Λεάντρο, ή οποιουδήποτε άλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει και θα διαπραγματευτεί μαζί του για να βρει τη χρυσή τομή. Μόνο αν ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση για συζήτηση, ενδεχομένως να προκύψει πρόβλημα και οι ενδείξεις δεν λένε κάτι τέτοιο.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι το ΝΑΙ του Ασσίς ίσως ανοίξει το δρόμο και για τον Αντράντε. Πέραν από τη σχέση φιλίας και σεβασμού που συνδέει τους δύο, έχουν και τον ίδιο μάνατζερ. Οι δυο περιπτώσεις προφανώς έχουν κοινά και διαφορετικά στοιχεία, ελπίζουμε πάντως να έχουν και την ίδια κατάληξη.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια, που δεν δίνουν στην ομάδα μας πολλά περιθώρια. Κανείς δεν απολαμβάνει τη διαδικασία μειώσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κάνουμε και ξεπούλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τραβήξει τις περιπτώσεις στα άκρα προκειμένου να κρατήσει όσους μπορεί. Το να αποδεσμευτεί παίκτης με συμβόλαιο, είναι το τελευταίο ενδεχόμενο.