Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα φιλικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ανοικτή ζώνη!

Τα φιλικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ανοικτή ζώνη!


Με μία μεγάλη προσφορά προς τους φίλους της Ομόνοιας και γενικότερα στους φίλους του ποδοσφαίρου, εγκαινιάζει η PrimeTel τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις των αγώνων των «πρασίνων». Λόγω της τεράστιας ζήτησης των πακέτων τηλεόρασης, η εταιρεία μας αποφάσισε να μεταδώσει και τα δύο φιλικά της Ομόνοιας σε ανοικτή ζώνη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας, και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τα φιλικά που θα διεξαχθούν στην Πολωνία.

  1. Κάνετε rescan (σάρωση – αναζήτηση καναλιού) για να εντοπίσετε αυτόματα το κανάλι
  2. Βρείτε το κανάλι PrimeSports – PrimeTel
  3. Μην χάσετε τα παιχνίδια Ομόνοια Vs Βίσλα – 30 Ιουνίου στις 17:40 και Ομόνοια Vs Χάποελ Τελ Αβίβ – 4 Ιουλίου στις 17:40

Για να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνετε έγκαιρα συνδρομητές στο Πακέτο 4 ή το Πακέτο 5 της PrimeTel.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο φιλικά παιχνίδια της Ομόνοιας θα διατίθενται και μέσω της υπηρεσίας Live Streaming στοhttp://streaming.primetel.com.cy στην ειδική τιμή των €4.95/ανά παιχνίδι. Οι φίλοι της Ομόνοιας που ζουν στο εξωτερικό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω όλων των ηλεκτρονικών συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία Live Streaming, δηλαδή τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone.