Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ένστικτο τον γύρισε σε αυτήν

Το ένστικτο τον γύρισε σε αυτήν

dsc05579


Όλο έλεγε θα φύγει. Έβαζε τα δεδομένα κάτω και έβλεπε πως τα λεφτά αλλού ήταν περισσότερα. Δύο φορές έπιασε προτάσεις που δεν μπορούσε να αρνηθεί και σκεφτόταν πως πρέπει να πει το ναι. Την τελευταία στιγμή όμως άλλαζε γνώμη.

Ο Λεάντρο Μαρκολίνι έμεινε τελικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν μια απόφαση πολύ δύσκολη για αυτόν, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχαν ομάδες που του πρόσφεραν διπλάσια, άλλωστε φάνηκε από το γεγονός πως δύο φορές ΟΜΟΝΟΙΑ και Λέο είπαν πως έφτασαν σε αδιέξοδο. Στο τέλος όμως έκανε αυτό που του έλεγε το ένστικτο του από την πρώτη στιγμή, έμεινε εκεί που τον αγαπούν, στην ομάδα που έμαθε να αγαπά, εδώ που περνούν υπέροχα η γυναίκα και τα παιδιά του! Δέχθηκε γενναία μείωση σε σύγκριση με τις περσινές του απολαβές, αλλά ξέρει πως έπραξε το σωστό, αφού ξέρει πως έχει ακόμα να προσφέρει στην ομάδα μας.

Πιο χαρούμενος ίσως και από το Λέο, είναι ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο κόουτς που από την πρώτη στιγμή τόνιζε πως δεν ήθελε αντι-Λέο, το Λέο ήθελε. Απέρριπτε πολύ καλές περιπτώσεις, σύστηνε συνεχώς υπομονή, ακόμα και όταν η πίεση να γίνουν μεταγραφές ήταν μεγάλη. Δικαιώθηκε και πάει στην Ευρώπη με τον αγαπημένο του άξονα!