Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βλέπει σαν μεγάλη ευκαιρία

Το βλέπει σαν μεγάλη ευκαιρία


Να αξιοποιήσει τα φυσικά του προσόντα, να βελτιωθεί και να παίξει καλή μπάλα,  στοχεύει το νέο απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τόνι Τέιλορ. Ο 23χρονος Αμερικανός βλέπει την ομάδα μας σαν την ιδανική ευκαιρία για αυτόν να καθιερωθεί και να φτιάξει καλό όνομα.

Ο Τέιλορ γράφει από τη μέρα που έκανε το ταξίδι για την Ευρώπη και την Εστορίλ, αρκετές συμμετοχές ανά χρονιά, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μόλις 23 στα 24. Φέτος μάλιστα ήταν η πρώτη χρονιά που έπαιξε στην τοπ κατηγορία της Πορτογαλίας, αφού είχε 13 συμμετοχές με την έκπληξη του πρωταθλήματος Εστορίλ, που τερμάτισε 5η. Δεν του αρκεί όμως αυτό, θέλει να καταφέρει να κάνει γεμάτες χρονιές, να ανεβεί όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό φιλοδοξεί να κάνει μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχει πολλά κίνητρα ο Αμερικανός.

Όσον αφορά το αγωνιστικό του προφίλ, όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του μπορεί να παίξει στη κορυφή της επίθεσης αλλά και στα φτερά. Είναι δυνατός σωματικά και αρκετά γρήγορος. Θεωρείται εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και η αξία του είναι σε ανοδική πορεία. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!