Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρεις γάμοι, σε μια βδομάδα!

Τρεις γάμοι, σε μια βδομάδα!


Τρεις γάμοι σε μια εβδομάδα για την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Οι Άνθονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα και Δημήτρης Χριστοφή πήραν τη μεγάλη απόφαση και παντρεύονται τις εκλεκτές της καρδιάς τους!

Αρχή με Άνθονι και με Σερφά-Μπεργκουνιού παρόντες!

Πρώτος παντρεύεται ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο με την αγαπημένη του, στη Νίκαια. Μπορεί, ο γάμος να μην τελείται στην Κύπρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ παρουσία! Στο πλευρό του κολλητού τους θα είναι ο Σοφιάν Σερφά και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Μπριάν Μπεργκουνιού!

Αύριο Ρενάτο και Κωνσταντίνα!

Ο Ρενάτο αν και Πορτογάλος βρήκε το μεγάλο έρωτα της ζωής του εδώ στην Κύπρο! Αύριο λοιπόν περνάει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κωνσταντίνα! Ο γάμος θα τελεσθεί στην εκκλησία Αγίου Σαββα στα Λειβάδια στις 18:00, με την δεξίωση να είναι στο Lordos Beach Hotel, για όσους θα ήθελαν να δώσουν συγχαρητήρια. Το παρόν τους στο γάμο θα δώσουν ασφαλώς όσοι ποδοσφαιριστές είναι στην Κύπρο όπως και μέλη του συμβουλίου.

 

Στις 8 Ιουνίου Δημήτρης και Αντιγόνη!

Τέλος στις 8 Ιουνίου, ο Δημήτρης Χριστοφή θα παντρευτεί την αγαπημένη του Αντιγόνη, την γυναίκα που όπως λέει ο ίδιος ήταν πάντα δίπλα του, στα εύκολα και τα δύσκολα! Η Αντιγόνη και ο Δημήτρης θα παντρευτούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις 18:00. Η δεξίωση θα γίνει στο «Starlight Gardens» στον Πρωταρά στις 19:30. Η δεξίωση θα είναι ανοικτή και το ζευγάρι θα χαρεί να υποδεχθεί όποιον θέλει να παρευρεθεί.