Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχει δουλειά να γίνει ακόμα!

Υπάρχει δουλειά να γίνει ακόμα!

sak_8165


Εκεί που η στασιμότητα μας…σκότωνε όλους, η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα σε μια εβδομάδα ανκοίνωσε 4 ποδοσφαιριστές (Μπρουκς, Τέιλορ, Πλατινί, Θερβέρα) και όλα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι η δουλειά τελείωσε, κάθε άλλο αφού απομένουν οι 2 πιο σημαντικές προσθήκες (Λέο-επιθετικός), ενώ η διαφαινόμενη αποχώρηση Σερφά δημιουργεί άλλο ένα κενό.

Όσον αφορά τον επιθετικό τα δεδομένα είναι γνωστά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταθέσει προτάσεις, καθημερινά παρατηρούμε παρέλαση ονομάτων και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και σήμερα κατάληξη. Για τα χαφ, σήμερα θα ξέρουμε αν θα χρειαστεί αντι-Λέο, ή αν θα παραμείνει στο ρόστερ ο ίδιος ο Λέο. Από κει και πέρα ο κόουτς θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης, με την άποψη μας να είναι πως επιβάλλεται μπακ απ του Σοάρες.

Χθες  προέκυψε άλλη μια ανάγκη, αφού ο Σερφά πλέον θεωρείται εκτός ομάδας. Το όνομα του Μπαμπά είναι στο τραπέζι, αλλά δεν είναι το μόνο. Υπάρχουν άλλοι 2 του ιδίου επιπέδου. Τέλος δευτερεύουσας σημασίας μοιάζει να είναι η μεταγραφή του τρίτου τερματοφύλακα. Θα γίνει, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.