Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτσι το είδαν οι Ρουμάνοι

Έτσι το είδαν οι Ρουμάνοι

img_5055


Η αλήθεια είναι πως ο ρουμανικός τύπος, δεν ασχολήθηκε εκτεταμένα με το χθεσινό παιχνίδι. Η Άστρα δεν είναι ούτε Στεάουα, ούτε Διναμό που κουβαλούν χιλιάδες οπαδούς, έτσι η ανάλυση του παιχνιδιού στα μέσα της χώρας είναι μάλλον περιορισμένη. Οι Οι Ρουμάνοι θεωρούν πως η Άστρα μπορούσε να κερδίσει ενώ στην πλειοψηφία τους παραβλέπουν τις ευκαιρίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κοινή διαπίστωση όλων πάντως ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει ακόμα κριθεί.

evz.ro: Ισόπαλη με την πολυεθνική ΟΜΟΝΟΙΑ η Άστρα. Η ομάδα του Ισάιλα προηγήθηκε και έχασε σωρεία ευκαιριών για να διευρύνει το προβάδισμα στο τέλος όμως ισοφαρίστηκε. Σε μια εβδομάδα στην Κύπρο ο επαναληπτικός.

adevarul.ro: Άτυχη η Άστρα. Η Άστρα Τζιουρτζού άξιζε να κερδίσει όμως κτυπήθηκε από ατυχία και πλέον ψάχνει την πρόκριση στην Λευκωσία.

digisport.ro: Σκόνταψε η Άστρα, στο δρόμο για τον τρίτο προκριματικό. Ο Αντράντε ισοφάρισε την ομάδα της Ρουμανίας.

hotnews.ro: Μόνο Χ κατάφερε να πάρει η Άστρα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν η Άστρα πετύχαινε δεύτερο γκολ ίσως να ήταν διαφορετικά.

prosport.ro: Ένας Τέμπο δεν ήταν αρκετός! Η Άστρα κυριάρχησε στο ματς, έχασε ευκαιρίες, ο Ζοάο Πάολο όμως ισοφάρισε και πλέον η πρόκριση παίζεται στην Κύπρο. Χρειάζεται περισσότερα από τον Τέμπο για να περάσει η ομάδα μας.