Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει κερδίσει τους πάντες!

Έχει κερδίσει τους πάντες!

img_5123


Σαν στο σπίτι του δείχνει ο Ούκας Γκικίεβιτς και έχει κερδίσει τους πάντες με την απλότητα και την καλή διάθεση του! Κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Πολωνό, γιατί είναι ο μόνος ανατολικοευρωπαϊος σε μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από πορτογαλόφωνους! Όλοι όμως τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή (όπως και τους άλλους καινούριους) και τον έκαναν να αισθανθεί δικός τους.

Απλός, φιλικός και ευκολοσχέτιστος. Έτσι χαρακτηρίζουν τον Ούκας συμπαίκτες του και άτομα κοντά στην ομάδα. Ο Γκικίεβιτς δείχνει πολύ χαρούμενος που δοκιμάζει την τύχη του και εκτός της πατρίδας του και είναι αποφασισμένος να πετύχει. Οι πληροφορίες μας έτσι κι αλλιώς μιλούσαν για ένα άτομο φιλόδοξο που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κάνει καριέρα.

Προς το παρών φαίνεται πως έχει τα φόντα. Ο Γκικίεβιτς έδειξε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι θα βοηθήσει, με προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό. Αρχικά έκανε αυτό που αναμέναμε: κέρδισε κάθε πρώτη κεφαλιά. Σχεδόν σε κάθε ελεύθερο ήταν εκεί να υποδεχθεί τη μπάλα και να τη σπάσει στα χαφ. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση όμως, ήταν ότι συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του και χαμηλά, βοήθησε την ανάπτυξη.

Εκείνο που δεν έκανε αλλά δεν ανησυχούμε ήταν το γκολ. Οι πληροφορίες που είχε συλλέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν την απόκτηση του ήταν ότι πρόκειται για ένα φορ που τα κάνει όλα, αλλά για την ώρα δεν είναι εξαιρετικός σκόρερ. Όταν όμως ρωτήθηκε ένας συμπατριώτης του μεγάλο φορ που έκανε σπουδαία πράγματα στην Κύπρο απάντησε ξεκάθαρα: με τα χαρακτηριστικά που έχει, μπορεί να πετύχει πολλά γκολ στην Κύπρο. Ελπίζουμε ότι θα δικαιωθεί!