Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανοίγει η Νότια!

Ανοίγει η Νότια!

img_0884


Με ανακοίνωση της η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως ανοίγει και η Νότια κερκίδα για το παιχνίδι κόντρα στην Άστρα! Όλες οι λεπτομέριες πιο κάτω:

Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων της αυριανής (25/07) αναμέτρησης με αντίπαλο την Άστρα, είναι απαραίτητο όπως ανοίξει και η Νότια κερκίδα του σταδίου Γ.Σ.Π. καθώς ο αριθμός των φιλάθλων της ομάδας μας που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι ξεπερνά τη χωρητικότητα των τριών κερκίδων (Δυτική, Ανατολική, Βόρεια) για τις οποίες αρχικά είχαν εκδοθεί εισιτήρια.
Η διάθεση των εισιτηρίων της Νότιας κερκίδας θα γίνεται από τα ακόλουθα τρία σημεία:
– Green Boutique (Τετάρτη 15:00-19:00, Πέμπτη 09:00-12:30)
– Λάρνακα: Οίκημα ΠΕΟ Λάρνακας (Τετάρτη 15:00-19:00)
– Λεμεσός: Σύλλογος Πρόοδος (Τετάρτη 17:00-21:00)
Για την Νότια κερκίδα έχουν εκδοθεί αναλογίες Κανονικών (20 ευρώ), Μαθητικών (10 ευρώ) και Παιδικών (5 ευρώ) εισιτηρίων.
Ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται αύριο (25/07) στα ταμεία του σταδίου, από τις 18:00. Θα ανοίξουν όλα τα ταμεία του Γ.Σ.Π. για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Υπενθυμίζεται ότι η αρίθμηση των εισιτηρίων δεν ισχύει, πέραν από τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που έχουν το δικαίωμα – επιδεικνύοντας την κάρτα τους – να καθίσουν στη θέση τους, νοουμένου ότι είναι κάτοχοι εισιτηρίου της ίδιας κερκίδας.