Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανοικτοί λογαριασμοί

Ανοικτοί λογαριασμοί


Στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο ΓΣΠ θα κριθεί η πρόκριση του ζευγαριού Άστρα-ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στη Nationala Arena και θα τα πούνε πλέον στον επαναληπτικό στη Λευκωσία. Κακό ξεκίνημα σε άλλη μια ευρωπαϊκή εμφάνιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Α’ ημίχρονο

Πάει να γίνει αρνητική παράδοση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε άσχημα στο γήπεδο και στην πρώτη υποψία ευκαιρίας δέχθηκε γκολ. Ήταν μια κάθετη προς το Μπουντέσκου, ο Αντράντε άργησε να τραβηχθεί, κάλυψε τον Ρουμάνο που έδωσε έτοιμο γκολ στον Τέμπο που δεν λάθεψε. Για ένα χρονικό σημείο η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να αντιδράσει και στο 20′ οι Ρουμάνοι έχασαν νέα ευκαιρία, όμως ο Ζοσέ απέκρουσε σωτήρια την πλάσα του Μπεν Γιουσέφ που ήταν οφσάιντ. Το πρώτο καλό σουτ των πρασίνων ήρθε στο 25 με το Λεάντρο, ο Λουγκ όμως απέκρουσε εύκολα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμενε στις προϋποθέσεις, η Άστρα στο 38 όμως απείλησε ξανά με τον Τέμπο να παίρνει δυο κόντρες, να μπαίνει στη περιοχή, να γυρίζει στον Μπουντέσκου που σούταρε άουτ. Τέλος ημιχρόνου 1-0.

Β’ ημίχρονο

Σαφώς βελτιωμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο β ημίχρονο. Μόλις στο 48′ ο Τέιλορ μπήκε απειλητικά στη περιοχή το γύρισμα του όμως αποκρούστηκε. Στο 51′ ο Τέιλορ έδωσε στο Νούνο, που γύρισε συρτά στο Γκικίεβιτς, ο Πολωνός δεν μπόρεσε όμως να σουτάρει. Στη φάση μπήκε και ο Λέο που επίσης δε μπόρεσε να σουτάρει. Στο 60′ ο Σκέμπρι σούταρε για να αποκρούσει ο Λουγκ, στο 61 το σουτ του Λέο πέρασε άουτ και στο 65 είχαμε τη φάση του αγώνα. Η ΄Αστρα βγήκε στον αιφνιδιασμό, ο Σάτο τετ α τετ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόκρουση του τεράστιου Μορέιρα και στην επαναφορά ο Ενάχε σουτάρει στο δοκάρι! Στην αντεπίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει κόρνερ. ΕΚτελεστής ο Γιώργος Εφραίμ κεφαλιά του Αντράντε και 1-1! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και 3 λεπτά αργότερα, ο Εφραίμ απείλησε με σουτ που αποκρούστηκε από το Λουγκ. Στο 72′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκρυψε την μπάλα,  Εφραίμ στον Ούκας, με την πρώτη στον Ασσίς, με την πρώτη συρτή στο Σκέμπρι, η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 76′ ο Σκάρα τη σέντρα, ο Ούκας την προβολή άουτ. Στο 82′ σουτ του Τζούνιορ, απόκρουση του Ζοσέ. Στο 90′ είχαμε τεράστια ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μαργκάσα στον Εφραίμ, αυτός το σουτ, η μπάλα πάει παράλληλα με το τέρμα, ο Ούκας πέφτει στη πορεία της αλλά δεν προλαβαίνει. Οι Ρουμάνοι απάντησαν με κεφαλιά του Φατάι που πέρασε άουτ, 1 λεπτό μετά.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε κακές συνήθειες του παρελθόντος αλλά πήρε το Χ. Στο χέρι μας η πρόκσιση, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, όλα όμως παίζονται στο γήπεδο και στον επαναληπτκό θέλουμε ένα καυτό ΓΣΠ να τους διαλύσει πριν μπουν στο γήπεδο.

<iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x1221sl”></iframe>